REMONTTIPALVELUT VAIVATTOMASTI OULUN SEUDULLA

Rakennustyö J. Kokko tarjoaa muiden rakennuspalvelujen lisäksi monipuolisia remonttipalveluja sisustusremontointia.

Voit myös saada verotuksessa kotitalousvähennyksen, jos ostat remonttipalvelut yritykseltä. Tutustu kotitalousvähennykseen verottajan sivuilla.

Huoneistoremontti

Asunto-osakeyhtiön isännöitsijälle ja hallitukselle on aina ilmoitettava huoneistoremontista. Rakennustyö J. Kokko toteuttaa huoneistoremontit sovitussa aikataulussa ja hyvän rakennustavan mukaisesti niin, että remontista aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä naapureille. Meillä on vankka kokemus erilaisista sisustus- ja huoneistoremonteista, kuten lattia- ja kalusteasennuksista, väliseinien muutostöistä tai terassien rakentamisesta.

Maalaus- ja tasoitetyöt

Onnistuneen maalaustyön saat, kun valitset ammattitaitoisen Rakennustyö J. Kokon tekemään työn. Silloin maalaustyö hoituu nopeasti ja onnistunut uusi ilme piristää asunnon ilmettä. Tarvittaessa teemme myös tasoitetyöt niin seiniin, kattoihin ja lattiaan yhtälailla sisällä kuin ulkonakin.

Toteutamme kaikenlaiset maalaustyöt: julkisivujen maalaus-, rappaus- ja tasoitetyöt, sokkelin pinnoitus-, rappaus- ja maalaustyöt, sisä- ja ulkoseinien maalaustyöt sekä kattojen tai lattian tasoite- ja maalaustyöt.

Keittiöremontti

Rakennustyö J. Kokko toteuttaa keittiöremontin, olipa sitten kyse mittatilauskalusteista tai standardimitoilla suunnitellusta keittiöstä. Hoidamme kokonaisvaltaisen lattiasta kattoon keittiöremontin tai pienemmän uusien kalusteiden asentamisen tarkasti ammattitaidolla. Jos keittiöremontti vaatii putkivetoja, ilmanvaihtoratkaisuja tai väliseinän siirtoja, niin nekin hommat hoituvat meiltä.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontissa on tärkeää kiinnittää huomiota kosteus-, ääni- ja palotekniseen toimivuuteen ja määräysten täyttymiseen. Kun annat Rakennustyö J. Kokko hoitaa kylpyhuoneremontin, voit olla luottavaisin mielin, sillä meiltä löytyy erityistä kokemusta märkätilaremonteista. Meillä on kosteuden hallinnan osaamista ja ammattitaitoa remontin onnistuneeseen toteuttamiseen sekä VTT:n märkätilasertifikaatti.

Saunaremontti

Haluatko uusia lauteet, valaistuksen, kenties lasiseinän saunaan, lattialaatat tai uuden upean paneelin? Rakennustyö J. Kokko toteuttaa kattavien rakennuspalvelujen lisäksi myös yksilölliset saunaremontit vankalla ammattitaidolla. Toiveidesi mukainen saunaremontti onnistuu, budjetti ja aikataulu pitävät, kun hoidamme remontin ammattimiehen ottein. Meillä on VTT:n märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti.

Toimisto- ja liiketilaremontti

Rakennustyö J. Kokko toteuttaa liikehuoneiston, hallin tai varastotilan remontin sovitun aikataulun ja budjetin mukaan. Toimivat varasto-, toimisto- ja liiketilat lisäävät työskentelyviihtyvyyttä ja -tehokkuutta. Kun remontti yrityksen toimitiloissa on ajankohtainen, pyydä kokonaisvaltainen avaimet käteen -tarjous, joka sisältää tarvittaessa myös sähkö- ja LVI-työt yhteistyökumppaneidemme toimesta.